Kicsi a bors, de erős...

Egy autista tünetes baba fejlesztési naplója

Csöngetett a postás - megvan a második könyv is!

Ma végre megérkezett a második berendelt könyv. A bookdepository.com tök jó, olcsó, de azért várni kell rá.

Szóval, ez a könyv a Denver módszer kisebb gyerekekre kifejlesztett változata. Komoly tudományos munka áll mögötte és nem sajnáltam kifizetni azt a 4500 Ft, mert megérdemlik a könyv írói.

Ez egy teljes fejlesztési programot segít összeállítani a gyereknek, persze kb. 300 oldalas is. Már átlapoztam. Van a hűtőre tehető szülői check list-a, azaz emlékeztető lista. Meg az elején egy kis lélekerősítő újonnan diagnosztizált gyerekek szüleinek, akik úgy érzik, hogy felfordult a világ körülöttük. Jó tudni, hogy mások is átesnek rajta és azt is, hogy könnyebb lesz, miután kialakul a rutin. Ezzel el leszek egy ideig, pontosabban, tőlem telhetően roham léptekben megpróbálom átrágni rajta magam.

konyv2.PNG

A bejegyzés trackback címe:

https://autisztikusbaba.blog.hu/api/trackback/id/tr5913261457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Kicsi a bors, de erős...

A blogban szeretném nyomon követni babánk fejlesztéseit, azokat a dolgokat, amelyeket vele csinálunk itthon.

süti beállítások módosítása